Dilin Ayetel Kürsiye döndükçe, yani ağır gelmedikçe hatta ağır geldiğinde bile elinden geldiğince inat edip ayetel kürsiye devam et. Bir sonraki ayetel kürsi okumasına başlamadan önce 21 kere la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim euzubillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim diyebilirsin. Ayetel kürsi ile şeytandan da korunmuş oluyorsun
özellikle devam ettikçe, bu yüzden şeytan yol yakınken pes ettirme ve vazgeçirmenin türlü yollarını arar. Rüya ile de olur veya bu gibi şeylerle...
5 vakit farz namazı kılmıyorsan da mutlaka oku. Ağır gelmesinin sebebi o değil, kendi tecrübeme göre söylüyorum.
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
demek ki belki kismet ilmuyor
|
Mevlana nasipsize veya kısmetsize bir nevi sitem ediyor, kızıyor. İrade dışı olsa sitem etmez kızmaz vb.
Biraz inat ve çabada ısrar gerek.
Alıntı:
Semihfuat Nickli Üyeden Alıntı
Şeytan vesvese veriyordur ve eğer maneviyatın yüksek değilse yani 5 vakit namazı tam olarak kılmıyorsan vb şeyleri yapmıyorsan ağır gelir. Mesala ben eskide 1031 ihlas okumaya niyetlendim lakin 813 de gözüm kapandı uyumuşum
|
5 vakit namaz yorumunuza katılmıyorum. O yüzden ağır gelmez, tam aksine ağırlığını giderir kendi tecrübem ile bahsediyorum.