Alıntı:
Cennettengelen Nickli Üyeden Alıntı
Dün gece yatsıyı kıldım. Her namazımın arkasından olduğu gibi niyetimle birlikte 41 fatiha okudum. 313 ayetel kürsi okumak için niyetlendim. Ama 70 te gözlerim kapandı. Ve 70 e kadar da zor gelebildim. Halbuki başlamadan ayet el kürsi koruması yaptım. 8.ayet el kürsi ile etrafıma üfleyerek kendi eksenim etrafında dönerek kendimi daire içine de aldım. Neden okuyamıyorum... Bugün sabah namazına uyanamadım. 1 fatiha 7 kevser okudum. Her zaman kalkarım bu dua ile uyanırım. Ama bu gece ara ara uyandım. 4 yaşındaki oğlum hep uyandırdı beni mızmızlayarak.. Ben ayet el kürsi okurken odada uyuyordu.. Hiç kimse olmaması mı gerek acaba. Saat 5.30 da sabah namazının kazasını yaptım. Yine 41 fatiha okudum. Bu kez 50 defa ayet el kürsi okudum. Ben birşeyleri yanlış mı yapıyorum. Nerde hata yapıyorum. Anlamadım. Yardım eder misiniz?
|
Namaza uyanamadım kısmını kaçırmışım. Ama kendi isteyin ile kaçırmamışsın. Ben yinede şeytanın vazgeçirmeye çalışırken kullandığı bir hilesi diyorum. Çünkü devam ettikçe, şeytanın yanaşma yolları tıkanıklıklar olacak ve artık yanaşamaz olacak, okumaya devam ettiğin sürece elbet. Bu yüzden
bak böyle bir ibadet yaptın(ayetel kürsi) ama seni namazından, yapman gerekenden etti, bırakmalısın diye bir hile olduğuna inanıyorum.