Forumda denediğim bir uygulama ve olanlar
Selamun aleyküm arkadaşlar öncelikle son 3 yıldır bir hastalığım için şifa arıyorum ve henüz maalesef çözüm bulamadım. Son 1 aydır da namaz kılıyorum. Namaza başlamam ise şöyle oldu evin içinde cam içinde bulunan besmele yazısı duvardan düştü ve kırıldı bende bunun üzerine namaza başladım. Forumda birkaç uygulama denedim fakat bunun için bir sonuç alamadım. Allah rızası için bildiğiniz yöntemler varsa buraya yazın derdime şifa bulayım.
Şimdi forumda gördüğüm uygulamaları yaparken hiçbirinde bir olumlu ya da olumsuz sonuç görmezken şu uygulamadan sonra garip bir olay oldu.Hemen altta denediğim uygulama var. Uygulama esnasında Ali İmran suresini 29 kez okurken bir çok kez burnuma kötü kokular geldi daha sonra Yasin okurken bu kokular gitti ama bu sefer midemde yanma sancılar oldu ve öyle böyle bir şekilde bu uygulamayı bitirdim. Henüz olumlu ya da olumsuz bir sonuç almadım dediğim gibi hiçbir uygulamadan. Eğer bildiğiniz şifa olacak bir yol biliyorsanız yardımcı olun Allah rızası için.
NOT:Odamın camı hep açıktır benim belki dışarıdan gelmiş olabilir ama sadece bu uygulamada böyle bir şey yaşıyorum. Geçmiştede uyurken birkaç defa karabasan olayı dışında hiçbir şey yaşamadım.
Denemiş olduğum uygulama. 29 kez Fatiha,29 kez Ali İmran suresinin 154.ayeti, 1 kez Yasin ve Fetih suresinin 29.ayetini 29 kez okudum.
|