Alıntı:
mavihayall Nickli Üyeden Alıntı
Tekrardan merhaba ben 23 yaşındayım 3 yıl önce 3.girişimde çok çalıştım çok dua ettim kazanmayı çok istiyordum emek çok verdim çok fazlada dua ettim benim hiç çalıp emek vermeyen arkadaşım benim gitmemi kazanmamı çok kıskandı hep sen üniversite kazandın ben kazanamadım diyordu üniversiteye gittiğimde jiç yaşayamadım o üniv hayatını hep yurtta uyuyordum zaten asosyal olduğu. İçin arkadaşlık edinemiyordum Bi süre sonra eve döndüm hem şehre alışamadım hem hiç arkadaşım yoktu eve döndüm ailemde tekrar hazırlan dedi hazırlandım yine kazandım başka yeri oraya gidince sadece 1 hafta durabildim geri döndüm ve 2,5 yıldır çıkamıyorum şehir dışına okumaya. Çok üzülüyorum ben o kadar emek verdim Allah neden beni onun nazarından koruması?
|
2 defa universite kazanmissin kendi istegin ile okumamis geri donmussun,cok insan defalarca girer sinava kazanamaz,sen Allahin lutfettigi bir seyi elinin tersi ile itmişsin,bunun nazarla buyuyle bir alakasi yok,bu senin sebatsizligin azimsizligin,asosyal dugunuda soyluyorsun,bu durumda o nazar etti digeri sunu yapti beriki boyle yapti gibi,sucu baskalarina yukleme sansinda hakkinda yok,benden oldu ben yapmadim yada yapamadim diyip yoluna devam edeceksin,nefes aliyorsun,yemek yiyorsun,herhangi bir vucut eksigin yok,yatalak degilsin,daha ne istiyorsun,bu benim imtihanim,kaderim bana guzel seyler verdi ama ben degerlendiremedim,kiymetini bilemedim diyip devam edeceksin, herkes neler yasiyor haberin var mi?baska sekli varsa sen bize soyle oyle yapalim