15.07.20, 21:03
|
 |
Vefalı Üye
|
|
Forum Puanı: 2283
Etiketlendiği Mesaj: 37 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
2 defa universite kazanmissin kendi istegin ile okumamis geri donmussun,cok insan defalarca girer sinava kazanamaz,sen Allahin lutfettigi bir seyi elinin tersi ile itmişsin,bunun nazarla buyuyle bir alakasi yok,bu senin sebatsizligin azimsizligin,asosyal dugunuda soyluyorsun,bu durumda o nazar etti digeri sunu yapti beriki boyle yapti gibi,sucu baskalarina yukleme sansinda hakkinda yok,benden oldu ben yapmadim yada yapamadim diyip yoluna devam edeceksin,nefes aliyorsun,yemek yiyorsun,herhangi bir vucut eksigin yok,yatalak degilsin,daha ne istiyorsun,bu benim imtihanim,kaderim bana guzel seyler verdi ama ben degerlendiremedim,kiymetini bilemedim diyip devam edeceksin, herkes neler yasiyor haberin var mi?baska sekli varsa sen bize soyle oyle yapalim
|
bide kızılcık sopası verelim iki dövün.
Nazardan insan ölüyor kimse o kadar emek verip çalışıp başka şehre yerleşip keyfiye dönmez zaten en başında yapamayacak olan başka şehri de yazmaz bu üslübunuz hiç hoş değil insanların ne yaşadığını bilmeden bu şekilde bir yargıya varamazsınız.