Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
iste mesele ve sorun burada,hic kimsenin kaderine razi olasi yok,bu benim kaderim demek istemiyor,yada yapamadigi kismet olmayan seylerde sucu kendinde degilde ondan oldu bundan oldu gibi kolayliklara siginiyor,bu genelin cogu icin gecerli,ben bunu belirtmeye calistim ama senin anlama kabiliyetin buna yetmemis,eger deseydim ki ya bak iste o sana nazar etmiş,bu sana buyu yapmis bunlar o yuzden olmus,bu hosuna mi gidecekti,bu arkadasinda,seninde,benimde yasadiklarimiz hayatin gercegi,bunun adi kader herkes boyun egip yasamak zorunda,yok ben bunu yasamak zorunda degilim diyende,ucurumdan dusmek zorunda,simdi anladin mi? bunun adi KADER!!!
|
1.Ben sizin babanızın kızı değilim bana SEN diye hitap edemezsiniz.
2.Ben sizin çocuğunuz değilim kimse değil azarlayamazsınız.
3.Benim anlama kabiliyetimi sorgulayacak düzeyde olmadığınızı üslübunuzun kabalığından anlıyorum.
O kadar çok kadere iman eden biri iseniz insanlarla nasıl hoş konuşulur, kırıcı olunmaz, karşıdaki insanın kalbi kırılmaz önce o konuda eğitim alın çok sayın imas.
Kimse burda sizden kadere iman dersi alacak değil herkes yaşadıklarına farklı tepki verir.
Bu başlığa yazdığım son yorum yazdığınız herhangi bir şeye cevap vermeyeceğim böyle biriyle tartışma bile yapmam hoşçakalın.