Alıntı:
naz622 Nickli Üyeden Alıntı
Değerli hocalarım herkese merhaba öncelikle. 1.5 senelik evliyim evlendiği günden beri kaynanam boşanmamız için yapmadığını bırakmadı şuan 6 aylık hamileyim bu halde bile bizi ayırmaya çalışıyor. Kendimi ondan kurtarmak için ailemin yanına döndüm eziyetlerine katlanamadım çocuğuma birşey olmasından korkuyorum. Eşim çok pasif asla ailesine birşey söyleniyor aklını yıkıyorlar ve benden soğutuyorlar. Sürekli ağzından küfür eksik olmayan hocalara gidiyorlar. Eşimin ağzı dili bağlı onlara itaat ediyor. Rüyamda yılanlar farklı şeyler görüyorum hamile halimle. O kadar yoruldum ki eşimin Beni çok sevdiğini biliyorum ben de çok seviyorum ve yuvanın yıkılmasını istemiyorum. Yardım edebilecek olan var mı?
|
Kardeşim,
İnşallah sitede bakım yapan bir hocamız vesile olur.
Musadenle ben de bir kaç şey diyeceğim
Öncelikle;
Lütfen en önce bebeğini düşün. Nasıl ki sen Allah tan yardım talep ediyorsun ona sığınıyorsun, bebeğin de şu an da senin bütünlüğünde sana muhtaç bir zerre. Şu an senden aldığı her his ona doğduktan sonrası için kalıcı eserler bırakacak. Bundan yuzde yüz emin olabilirsin.
Ben de hamileyken çok kötü zamanlar geçirdim . Seni çok iyi anlıyorum. Ama bebeğinle konuşmayı,ona telkinler vermeyi sakın ihmal etme olur mu...
Allah in izniyle geçecek bugünler merak etme. İlla ki geçiyor. Eğer gerçekten dediğin gibi kotulerse inan yanlarına kar kalmaz.
Sana tavsiyem her gün okuyabildigin kadar Hasbinallhu nimel vekil oku. Elinden geldiğince... Sayi tutmak zor olabilir hamile kafası ile. Allah'tan güzel dava gören yok merak etme.
Bak altıncı ayindasin o masum artık seni duyuyor hissediyor , lütfen ona göre davran..
Emin ol çok acı tecrübeler yaşadım ,o zaman anlayamamıştım şimdi diyorum anneliği tattıktan sonra feristahi gelse musade etmezdim bebeğimin öyle şeylere maruz kalmasına...
O edenler de öyle bir buluyor ki... Sen masum ve doğru ol,akibetinden korkma o zaman.
Rüya konusunda hamileligin ileriki aylarindasin ve gördüğün rüyalara takılma . Daha neler görürsün ...
Bak eğer gerçekten eminsen eşini kotuluk amaçlı hocalara götürdüğünden ama gerçekten eminsen ,biliyorsan bunu
Her gün 75 kere ya Müntekim ya Allah oku ,75 .yi okuduktan sonra ya zulcelali Vel ikram de isim olarak Allah a şikayet et. Beddua etme .. de ki Allah im gucum yetmiyor durdur onları
Allah yardımcın olsun. Eğer eşin de sana yönünü çevirir adım atarsa ona sürekli ailesinin kötülüklerini anlatma. Çünkü kotuleyen kötü görünür. Sen masum dur bak o desin ki ya bu kadın ne masum bir de annemlere bak...
Kimse saf değildir .
İyiyi kötüyü bırak görsün.
İnan kotuledikce sen kötü olacaksın.
Sen öyle bir ışık yak ki huzur bulacağı yer senin olsun.
Erkekler huzur nerede ise oraya kaçarlar bunu unutma.