Bilirsiniz abdestsiz namaz kabul olmaz. Amellerun abdesti dahi vardır ve o ihlastir. Hangi zikir ne kadar çektiğin konusunda kerim olunur. Husuan esma min tecelli çıkıp ilgili esmayi çekenler bu özel sırrı vermezler. O mazhar olmaksızın sizin gibi de çekilir. Egli Tarık ekrandaki zikir isim ve sayısını namus gibi görür. Bu lari nereden ders aldı iseniz oraya sormak munasio başkasına atan etmek Feyzi yumunu kısmen ve niyetin durumuna göre bazen de tamamen iptal eder. sizi itham etmem. en sinsi rüyalar benim kendi öz nefesini. Böyle ders almışız suz de paylaşayım diye derim. ilk tecelli Cemil ismi ve ona ait ilham başlar. garip ismi so ra mücib ismi ile yol açılır sonra muhabbeti ilahi kalbe siber Rauf atıf maruz ve Rahman sunuldu isim eazimi esma ilgilendiren. handan memnun şeytan sonra geliyor. küçük ismi Azam zihinsel sıralama da böyle. sizin çektiğiniz ilk kısmı sıralama doğru. Nerden ders aldı iseniz Ella mübarek etsin. Habur ve başvuru bilmem. bildiğim kadarını ekleyim diye yazdım. Ella yardımcınız olsun cümle mızı ihlasi etme muvaffak kıldım. İhlas Amellerun hayatidir.
|