Alıntı:
Zümer Nickli Üyeden Alıntı
Benim bugün bu konuda kafam biraz karışık. Anladığım kadarı ile vird haline getirmek için bir rehber icazeti şart. Aksi halde zorluk ve sıkıntı artar deniyor. Az öz yapılmalı kanısına vardım. Virdler hocaların işi. biraz tatsizlasdim buyuzden. Hevesinizi kırmak istemem lakin benimki kırıldı
|
Tabiki mubareklerin ruhaniyeti önemli ama illa icazet lazim degil bence bende murside bagliyim lakin okumlardan once fatiha ihlas salâvat okuyup tüm nebilere evliyalara aklınıza gelen mubareklerin isimlerini sayip.onlara hediye ederseniz zaten onlarla baslamis olursunuz mürşid edinmeden öncede böyle düşünürdum simdide ayni düşünüyorum Allaha vesileyle araciylada ulasilir aracisizda hele vird aşırı fazla sayida ya da davetli degilse her türlü çekilir ancak rabbimi bilirim ona kulluk ederim uzerimdeki musallati niceleri alamadi bu onlar eksikmi demek hayir bu Allah ne isterse o vakit olur biz evliyada olsak aciziz demektir korkmasin kimse vird edinmekten hhele gönle ilham oluyorsa iyi geliyorsa özellikle bir esma ayet ceksinlee sayisiz ceksinler