Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
ben bir sey anlamadim,ask entrika,yalan,macera,tuzak,dedikodu,vıdı vidı,o sunu dedi,ben bunu dedim,birde seriat dairesinde gorusme var bunu hic anlamadim,imdaat yardim edin...
|
Daha iyi anlaşılsın diye detay vermiştim ve ben de bir şey anlamadığım için danıştım. Beni hakikaten incitmiş bir mevzudur bu, niçin eğlence malzemesi yapıyorsunuz?
Alıntı:
Tevbe Nickli Üyeden Alıntı
Yazacaklarımı lütfen yanlış anlamayın ama Allah yolunda olduğunuzu söyleyip erkek hakkında sevgilim diye bahaetmenizi yadırgadım ayrıca yazdıklarınızdan şunu anladım siz kendinizden emin değilsiniz ki başkaları diğerleri hakkında yorum yağıyor kafaya takıyorsunuz ki yolunuzu hocanızı bile değiştirmeyi düşünüyorsunuz . Kısacası sizin kafanız karışık olabilir ama önce siz sünnet dairesine de hareket ettiniz mi ki bu olayda mantık arıyorsunuz tamam yaşadığınız imtihan diyelim. Kim olursa olsun ne olay yaşarsanız yaşayın düşünmeniz gereken Rabbime olan inancınız olmalı .yani bir iki kişi size yamuk yaptı diye namazını y da ibadetlerimizi bırakmamalıyız. Hak üzere iseniz zaten Rabbim yaşayana da yaşatan da hakkını verir vesselam.
|
Kıymetli dostum, ben zaten yetersiz olduğumu, ayağımın kaymak üzere olduğunu belirtip bir imdat aramışım. Neden bu kadar sertsiniz bilmiyorum. Zaten bende manevi bilinç olsa burada bu tarz bir şey danışıyor olmazdım değil mi? Ben diyorum ki neredeyse imanımdan olacağım siz bana namazını bırakma diyorsunuz.