Alıntı:
izmitli Nickli Üyeden Alıntı
hocanın vefat etmesiyle verdigi muskanın tesiri falan bitmez üzerinde taşıdıgın sürece devam eder.sana koruma için varlık vermemiştir çünkü zaten muska koruma için o muskanın görevlileri var yani ayni şey.muskayla banyoya denize falanmı girdin içi islanmiş olabilirmi yada uzun müddet takmadınmı.
---------- Post added 10.08.20 at 10:06 ----------
tuhafliklar derken ne gibi şeyler
|
Tuhaflıklar derken kastettiğim, işlerim hiç yolunda gitmiyor, evdeki ve iş yerindeki alatler kendi kendine bozuluyor kırılıyor elime aldığım bardak bile çatlıyor, en sevdiğim insanlarla bile geçimsizlik herkesle durup dururken kavga edecek duruma geliyoruz, uykuda kabuslar ve karabasan çökmesi gibi daha birçok maddi manevi sıkıntılar ve tuhaflıklar oluyor.
Alıntı:
sevingül Nickli Üyeden Alıntı
Muskanın süresi bitmiş belki süresi hoca ölünceye kadardı hocanın şifa enerjisi ile çalışıyor olabilir. Yani hocanın hürmetine muskanın işlemesi gibi.besmele ile açın sahih bir hocaya yine yazdırın.
|
Bunu düşündüm ama daha önceden de bir kaç hocaya gittim ama sende büyü var evinede bereketi kaçıran bişey var dediler bulup getirmen lazım dediler ama ben bulamadım haliyle götüremedimde.
Alıntı:
CennetOrdusu Nickli Üyeden Alıntı
Eğer İslam dışı yollarla hazırlanan bir koruma ise, hocanın ölümü bu durumu değiştirir tabii ki.
Size okumanız için ayet vs. virdler verdi mi?
|
Muskanın işleminin İslam dışı olup olmadığını bilmiyorum hoca 7 günde hazırladı verdi muskayı boynuna tak hiç çıkarma ve muskayı ıslatma, içini açıp bakma dedi, başkada bi şey demedi. Bende dediğine uydum ama şimdilerde sanki işlevini yitirmiş gibi hissediyorum.