11.08.20, 11:55
|
|
Gayretli üye
|
|
Forum Puanı: 2734
Etiketlendiği Mesaj: 21 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
bakin hanimefendi @Swordfish e ozelden yazmistim fakat bu cevabiniz uzerine,yazdigimi kopyalip burayada eklemek sart oldu....kardeslik burasi havas sitesi,ne gibi problemlerin yazilacagi belli,tv de dizi vardi ya yalan ruzgari iste bu o...birde en ilginc olani mahrem iki kisinin şeriat dairesinde gorusmesine mursidin izin vermesi bu herhalde buhardan seriat dairesi cunku daire buharlasmis ve af buyur muhteremin tabiriyle sevgili olmuslar,ben boyle mursidin cizdigi seriat dairesinede,buna uyan muride de isyan ederim, bari dunyalik nefsi arzulara milyon defa kurban olacagim şeriati karistirmayin,yuce peygamber hz ne buyuruyor aralarinda nikah dusen bir kadinla erkegin yanindaki ucuncu kisi seytandir,vay kurban olam ben onun kendinede,yolunada sozunede... İrakta abd askerlerince tecavuze ugrayip hamile kalan Turk devletine kaldigimiz yeri bombalayin hepimizi oldurun bize bu zoraki zina cocuklarini dogurtmayin diye mektup yazan İrakli musluman kadin imanini kaybetmezken,Arakanda tecavuz edilip yakilirken bile Allah diye bagiran Musluman kiz cocugu imanini kaybetmezken,siz nefsi bir oyun icinde,kaba olacak ama bir herif yuzunden imanimi kaybediyorum diyorsaniz,burada celiski var demektir,demek ki sizin imaniniz tam olgunlasmamis,ruhunuza tam oturmamis...daha soylenecek cok sey varda neyse...
.
|
Anlatmaya çalıştığımda buydu kardeşim.
Teşekkür ederim.
|