Alıntı:
Bulut54 Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle teşekkür ederim.ben Önce (Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil fatihı lima uğlika vel hatimi li ma sebeka ven nasırıl hakkı bil hakkı vel hadi ila sıratıkel müstekıymi sallellahü aleyhi ve ala alihi ve ashabihi hakka kadrihi ve mikdarihil aziym* ) salavatı ardından 707 kez (ya Varis celle cellalühü ) arkasından 11 kez (Allahümme salli alâ Seyyidinâ Muhammedin ve alâ âlihî ve sahbihî ve bârik ve sellim") salavatı son olarak da 7 fatiha okuyorum (her gün olmasada iki günde bir kesin de 100 kez Sübhanellahi ve bihamdihi okuyorum )yaklaşık 2 hafta oldu 40 güne tamamlamayı düşünüyorum yarıda bırakmayı düşünmek bile istemiyorum içim burkuluyor yanlış geliyor önceden kötü alışkanlıklarım vardı ( alkol,madde kullanımı vb gibi ) zikir çekeceğim için bıraktım ve düşünmüyorum.birde çevremde has halis niyetli bana el verecek bir hoca tanımıyorum nasıl ulaşıcam sufiliği benimsemiş mi olmalı ? Bilmediğim için Yaratana sığınıp okumalara başladım boşa olmayacağını biliyorum fakat tesiri azalır mı ? Onu anlamadım .Cevap verdiğiniz için Allah razı olsun.
|
Sana yukarıda yazdığım sayıdaki zikirlere ve beş vakit namazlarına dikkat et. İbadetlerinde, kendindeki çukurları kapat. Sonrasında nasibin de varsa bir mürşid-i kamile Allah seni yönlendirecektir. Onun haricinde ekstra bir arayış içine girme.