Kardesler böyle hadiseler sırdır. En önemli ders her bildigini her yerde anlatmamaktir. Bu islerde adami sinava alirlar hem de öyle bir sinavlardan gecirirler ki felegin cemberi mi sizden gecti siz mi igne deliginden gectiniz bilemezsiniz.
Arkadas iyi guzel izin verildi anlatti ama insallah burdan ötesine gecmesine mani degildir durumu. Adama kanat verirler kanatlari yakarsan oldugun yerde kalirsin. Böyle diyorum çünkü olur anlatirsaniz sonra neden boyle oldu dersiniz.
Ayrica eger kisi anlatirken ben diliyle anlatiyorsa sikintili. Bu isin dili bizdir. Siz okuyarak Allah tan yardim istersiniz Allah da size yardımcılarından ihsan eder. Öldürmek marifet degildir. Biz öldürmüyoruz ayrica. Onlar kurduklari mahkemede dikkat mahkemede yargilayarak gereken cezayi veriyorlar. Nasibi olan mahkemenin tanigi da olur.
Buna yine dikkat biz cin oldurecek irade degiliz. Onlar kendi mahkemelerini kurarak gerekeni uygular. Bugün sans verdiklerini yarin infaz edebilirler.
Sırrınızı koruyun ki oldugunuz yerden bir basamak daha yukarisi icin davet gelsin.
Alıntı:
KenDiyasHz Nickli Üyeden Alıntı
El aldigim kisi kendisi zaten çalışıyor oradan biliyorum o oldugunu
|
Sizi biri karıştırmış. Duamizi gonderdik Allah insaallah sifaniza ulastirsin. Allah in selami uzerinize olsun.