Alıntı:
CennetOrdusu Nickli Üyeden Alıntı
Aklınızda bulunsun fal cinlerin işidir ve onlara açılan bir kapıdır. Bu varlıklar geçmişi çok iyi derecede bilirler ve geleceğe yönelik tahminlerde bulunurlar. Bunu da kehanet diye satarlar.
İslam'dan evvel bu varlıkların lehv-i mahfuza girmelerine izin verilirdi. O sebeple İslam zamanından önce üst seviye ifritler o boyuttan bilgiler alıp gerçekten de gelecek olayları insanlara haber verirdi. Ancak İslamiyet ile birlikte ve Kur'an ın inişi onlara bu kapının kapanması oldu. O süre zarfına kadar kader ilmiyle ilgili bilgilerini cinler kendi boyutlarındaki kitaplarda topladılar. Hala da kullanırlar. Lakin bunu yapanların birçoğu kafir olanlardır.
Demem o ki bulaşmayın, bakmayın, uğraşmayın.
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bahsettiğim olay neredeyse çocuk yaştayken, ben bir dini inanca sahip değilken gerçekleşen bir olaydır. Sürekli fal bakan biri değildim ve bir kul olarak sahip olamayacağım bir bilgiyi insanlara aktardığıma göre tabiki de cinni bir durumdu. Ben genel anlamda fal bakmazdım. Söyleyeceğim şeyleri söylemek için fal araçlarına ihtiyacım yoktu yani. Sadece insanlar korktuğu için daha normal hissetmek istedikleri için bazen elimde fincanla konuşmamı tercih ediyorlardı.
Elhamdülillah ki bu çarpıtılmış bilgiler nereden geliyorduysa kurtuldum. Rahmani bilgi yani ilham ile, şeytani bilgi yani vesvese arasındaki farkı artık çok iyi biliyorum elhamdülillah. Bu tür olaylara bulaşan cinlerin başına gelen ızdırabı da biliyorum Mülk Sûresi sebebiyle.
Rahmani bilgi, ruhun saflaşmadan, imanın kuvvetlendirmeden, takva ehli olmadan öyle herkese nasip olmuyor.
Yani sanıyorum yanlış anladınız ; senelerdir ne ben o anlattığım kişiyim, ne de o yol benim yolum.
Rabbim bizleri böyle musibetlerden muhafaza eylesin. Allahümme âmin.
Selam ve dua ile