Canım abim, bu konuyu bilerek benim için açmış. Bu konu benim alanım. Geçen ve bu gece telefonda dediğin için buralardaki eksiklikleri, şifreli bölümleri ve varsa yanlışları teker teker ele alıp irdelememi istediğin için hepsini bu bölümde inceleyip yazacağım.
Arkadaşlar bu bölüm gerçekten önemli takip etmenizi tavsiye ederim. Çünkü burada yazılanları fatihanın hadimine bizzat danışılarak irdelenecektir. Elbette öncelikle celp olayı ile ilgili kısımlardaki düzeltmeler yapılmadan ve hadimin müsade ettiği oranda yazılacaktır.
1. Madde
Bu işlemde eksiklik vardır. Bu işleme Rıh-ı Ahmer duası eklenmesi gerekmektedir. Hz. Hasan efendimize bu hastalığı veren sufli cin olan Ahmerdir. Bu işlemi peygamber efendimize Cebrail Aleyhisselam söylemiştir. Fatiha aynı sayıda olup Rıh-ı Ahmer duası 7 defa okunmalıdır.
2. Madde
Arkadaşlar bu işlemde eksiktir. Bununla birlikte fatihanın şifa kasemi var onunda 21 defa okunması gerekmektedir. Şifa kasemini bir kaç gün içinde bulup sizinle paylaşacağım.
]
Abi ona benimkiler izin vermiyor. Rahmani oldukları için böyle işlerde onların kullanmam veya aracılık etmem veya eksiği/yanlışı düzeltmem yasak. Suflisi olmuş olsa sıkıntı yok ama bendeki rahmaniler
3. Madde
Bu işlem doğrudur. Fakat bazı şartları vardır. Okuyan kişinin ibadet ehli olması gerekiyor. İbadet ehli olmayan kişi %100 sufli musallat alır. bunun korumasıda yoktur. Çünkü bu tamamen cinleri kendine ceken bir celb vardır. ibadet ehli olmayan kişiye her zaman her daim cin ve ifrit gelir. Eğer ibadet ehli değilse sonu ölümle sonuçlanma oranı neredeyse %90 dır.
İbadet ehli içinde uyarı vardır. Sakın ama sakın ilk etapta bir işlem için kullanmaya kalkmasın. Çünkü ilk etapta ibadet ehlini ibadetten soğutmak için çok cazip teklifler önüne serer kabul ettiği zaman artık cinler için çok büyük bir oyun alanına dönüşür. Bu nedenle biraz nazlanın derim ve iş yaparken sunacakları sakıncalı şartları katiyen kabul etmeyin ki sufliler sizi yenemeyeceğini anlasın ve ortamı rahmanilere bıraksın.
Ayrıca burada riyazet orucu gerekmektedir. her gün mutlak surette okunmalı ve okuma öncesi koruma şarttır Ayetel kürsi ve cami azimeti ve kasemi mutlaka okunmalıdır. Çünkü perde aradan kalkacağı için en kötü ifriti bile görebilirsiniz. burada koruma çok önemli
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bugünlük bu kadar namaz vakti...
4. Madde
Bu işlem doğrudur. Yalnız burada bazı püf nokta vardır.
A- Onlar öncelikle sarfı umar yapılmalı.
B- Korunma yapılmalıdır.
C- işlemi yapacak kişinin en azından namazlarını kılıyor olmalı.
D- İşlem öncesi 2 rekat namaz kılınmalı
E- İşlemden önce niyet edilmeli 21 defa fatıha ve 7 defa duası okunmalı ve bitiminde tekrar niyeti etmelisin.
F- İşlem bitiminde maddenin en sonunda yer alan paragrafta yazanları yapılmalıdır.
5. ve 6. maddeleri geçiyorum çünkü celb konusu benimkiler buna kesinlikle razı değiller.
7. Madde.
Bu tamdır. Yalnız burada dikkat edilecek husus dileğin dini çerçevede olması gerekmektedir.
Ayrıca bunun değişik farklı amaçlı uygulaması vardır her namaz sonrasında 41 fatiha okumak ben her daim bu şekilde okuyorum. korunma konusunda çok faydalıdır. Bu şekilde tabiri caizse kim nasıl bakım yaparsa yapsın sizin gizlemek istediğiniz meseleleri hiç bir zaman göremez. Ulvi olsun sufli olsun katiyen bilemez. Ayrıca bakım için yada başka hangi nedenle olursa yanınıza varlık yaklaştığında kesinlikle hissedersiniz.
Ayrıca belli bir okuma süresinden sonra siz arzu ederseniz gelen varlıktan gizlenebilir ve varlığı başka bir yere yönlendirebilirsiniz. Yani başkasını kendiniz gibi gösterebilirsiniz. Ben bunu çok defa denedim. Artık bunu bir alışkanlık haline getirdim desem yeridir.