Alıntı:
Och Nickli Üyeden Alıntı
Oruçsuz olmaz. Şartların sitede geniş olarak anlatımı var.
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşim
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şunu okudum. Şuan oruçsuz bir alıştırma olarak kendimi avutuyorum. İnşallah ilerleyen günlerde tam teşekküllü niyet edip başlayacağım.
Alıntı:
Yet80 Nickli Üyeden Alıntı
İsa aleyhisselâm, Hak Teâlâ hazretlerine niyaz etti:
— İlâhi! Seni göreyim ve sana vasıl olayım. Hitab-ı ilâhi geldi ki:
Beni görmek istersen aç ol! Bana vasıl olmak dilersen, tecerrüd edip benden başka her şeyden alakanı kes!
Müzekki'n-Nüfus
40gün sünnet üzre 2 öğün(midenin üçte biri bir iki avuç yemek) ve hayvansal gıdalarla beraber haramsal katkılardan da uzak durman iyi olur. marketteki raf ürünlerin çoğu haramsal katkılarlarla dolu
Misal peynir yoğurt bisküvi konserve besmelesiz hayvan kesimi tavuklar sqlam sosis suçuk vb....hatta unlu mamüllerde bile kimisine göre domuz kılı var...
Benimde hayalim böyle az yeyip. günde 2 öğün yemek yeme
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşim. 1 haftadır sadece zeytin ekmekle başladım kesinlikte dışardan hiçbir ürün alıp tüketmiyorum, akşamlar sadece salatalık domates yiyiorum. Eskiye nazaranla kendimi çok hafif hissediyorum. Rabbim sağlık sıhhat verdiği sürece böyle az yemek, nefsimin o hayvani istek ve arzularından uzak bir hayat yaşamak istiyorum.