Alıntı:
caner.ant Nickli Üyeden Alıntı
Bir hoca yardımıyla okumuyorum diğer soruya gelcek olursak okuduğum zikir ve dualar kendime belirlemiş olduğum için soyluyemicem kusura bakmayın örnek vericek olursak kendi ebced rakamıma göre belirlediğim ve +sı var bu konuda forum içerisinde gerekli bilgiler mevcur
|
Beni yanlış anlamayın ama kendiniz de yolun başındayken bilgili insanların yönlendirmelerine ihtiyaç duyduğunuzu yazmışsınız ve o zamanlarda da forumda şuan bana önerdiğiniz gibi birçok paylaşım vardı. Ne bileyim, şimdiki yaklaşımınızla kıyaslayınca bana sanki bilgi sahibi olanlar yol katedenler not saklayan öğrenci gibi bir hale gelmiş dedirtiyor, öyle bir his verdirtiyorsunuz, bu açıdan üzüldüm. Bir de zaten belirlediğiniz esmaları söylemekte ne gibi bir sakınca var onu anlamadım, esmalar değil bence zikrederken edinilen sırlar söylenmez. Valla ne diyeyim kardeşim, yolun başında yol almış insanlara danışan kardeşimizin yol alınca aynı durumda olanlara gösterdiği gizlilik beni hem şaşırttı hem de üzdü. E canınız sağ olsun ama ne diyelim. Kusura baktım

iyi geceler dilerim...