Alıntı:
kenangeylani Nickli Üyeden Alıntı
gerçekten güzel tespit,
Arkadaşlar bu yazılanların tıpatıp aynısını yasadım . Allah şahittir. birinci gün evlenme kararı aldık.. Ben ve ailem ne oldugunu anlamadan 1 hafta sonra nişan imam nıkahi dügünden önce ilk cocugumuza hamile kaldı. 2. cocuktan sonra resmen insan suretinde bir seytanla evlendigimi anladım .. Hayatımın en büyük travmasını yasadım ve hala yasamaya devam ediyorum . 7 ay once bosandık ama şerrinden hala kurtulabilmiş degilim.konuyu yazan arkadaşın dediği gibi sakın olaki soyunu sopunu bilmediğiniz kimseyle evlenmeyin.. ömür boyu bekar kalın ama evlenmeyin.
Yüce Rabbim herkese saliha hatun kişiler nasip etsin
|
2 çocuk demek en az 3 yıl evli kalmak demek, doğru muyum? 3 yıldan sonra sorunlar başlamış galiba? Ben şöyle bir yazı okumuştum, evlilikte 3. yılda bazı sorunlar oluşurmuş, o sorunlar atlatılırsa o evlilik daha kuvvetlenirmiş, yaşadıklarınızı tabi siz daha iyi bilirsiniz, buraya " hayatımın travmasını yaşadım" yazmanız aklıma okuduğum yazıyı getirdi. Geçmiş olsun, hakkınızda hayırlısı olsun, çocuklar için nacizane anneyle güzel geçinin onların yanında anneyle güzel konuşun önerisi yapmak isterim. Çünkü çocuklar sünger gibi emiyorlar gördüğü her şeyi, 7 yaşa kadar temel karakteri oturmaya devam eder. Anne çocuklara baktığı için o mutlu olursa çocuklar da mutlu büyür. Etki tepki olayı yani. Nacizane, paylaşmak istedim.