23.09.20, 08:24
|
|
|
|
Forum Puanı: 3364
Etiketlendiği Mesaj: 204 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
bana hic mesajin gelmedi
|
Şimdi de mi gelmedi reis
Alıntı:
haydar95 Nickli Üyeden Alıntı
Hadim isimlerinin sonunda olan kelimlerin sufli veya ulvi olduğunu gösterir peki sonunda olan şim kelimesi ne tür hadimleri çeker.
|
şin sufli varlıkların isimlerinin sonuna yail ise ulvi varlıkların sonuna GETİRİLİR.
Yani neresini düzelteyim nerden anlatayım bilemedim.
Bu ekler vefk görevlilerine verilen isimlerdir. Hesab edilir bir şekilde bulunur. Yani basma kalıp bir mesele değil bu.
Sufli varlıklar asla gerçek isimlerini vermezler bir ademoğluna. Verdiği an hayatı kalem ve kağıt ile aranda ki mesafe kadardır. Ve onlar bunu bilir. Sizin bunu bilmediğinizi de bilir. Fakat ilmi öğrenme ihtimaline karşın asla söylemez gerçek adını. Bunu sormanda ki asıl maksat ne?
Yazılan mesajları okumadım açıkçası. Soru çok basit ama konu biraz uzamış. Sende ilim bilsen bu soruyu soramazsın. Hadim filan falan da yani ne bileyim. Fareden az hallice cin bile artık hadim sayılır oldu galiba-)
Ulvi varlık gelmez. Çok zor ve uzun bir süreçtir. Cin belki bir müddet sonra gelir ama gerçek bir hadim edinmek Hem zor ve uzun hemde büyük bir vebaldir. Sufli varlıklarda zaten her yerde. Gel demene bakıyor.
|