Alıntı:
Hsyn5454 Nickli Üyeden Alıntı
Selamun aleyküm. Çocukluğumdan beri çok şanssız bi hayat yaşamdım. Hâlâ çok şanssızım hani derlerya elimi neye atsam kuruyo ne yapsam ne etsem hiç birşey olmuyor . Çok merak ediyorum gerçekten çok merak ediyorum bu kadar şanssız olmayı hakedecek ne yaptım .acaba nasıl bi günah işledim hiç bilmiyorum .Allahın 99 ismiyle tövbe ettim namazı mi kılıyorum ama neden hiç bir istegim olmuyor . Insanın kaderide bi yerde değişir. Ama yok ne değişmez bi kadarmış. Merak ettiğim tek bişey var ... Neden  ?
|
Yaşınızı bilmiyorum ama babam 65 yaşında hayatı yazdığınız cümleler gibi sanki onuntarif etmişsiniz . Bir gün çözüm bulursanız bizede bildirin .
Alıntı:
Hsyn5454 Nickli Üyeden Alıntı
Evet .sitede denilen dualerın çogunu yaptım . Kalben çok dua edip ibadetlerimide genelde vaktinde yaparım ...öyle gururlu güçlü kibirli biride deilim bi iyilik yapacaksam kimseye demem gizli yaparım ama yok olmayınca olmuyo ne yaparsan yap değismiyo. Kader demekki böyle gelmiş böyle gider ....kabullenip sabretmetten başka hiçbirşey yok ..
|
Sitede bakım yapan abilerimiz var , belki büyü vardır her türlü kusmetin kapanmıştır yada musallat vardır ?herşey ters gidiyorsa durup bir düşünmek gerek. Kendini suçlama yolunu dığru bulmuyorum( acaba halis bir kulmuyum, ne ibadetimi eksik yaptım vs. Gibi)
Alıntı:
ebu ubeyde bin cerrah Nickli Üyeden Alıntı
Bir kimse defalarca hac yapar kabeyi ziyaret eder ve günün birinde şöyel içinden geçirir. ya rabbi senin mukaddes beytini hayatım boyunca defalarca ziyaret ettim bunca emeğime rağmen bana bir şey vermedin. cenabı hak şöyle ilham eden. ey kulum sen evine sevmediğin bir kimseyi davet edermisin? hayır ya rabbi dedi. öyle ise bizde seni sevdikki evimize davet ediyoruz. daha ne istiyorsun buyrulur.
demekki kardeş Allah c.c sen sevmişki seni seccade başına huzuruna kabul ediyor.sana dualar ettiriyor.bununla hem günahlarını affediyor hemde derecelerini yükseltiyor.
mümin ne güzel kimsedir başına musibet gelir sabreder sevap kazanır.nimet verirlir şükreder yine sevap kazanır.
bela ve musbetler sabredildiğinde günahlara keffaret ahirette derecelerin yükselmesine sebeptir.
bir kimseki Allah c.c ona nimet vermekte bolluk vermekte bela ve musbet ona hiç uğramamakta işte asıl korkulacak şey budur. o kimsenin tüm hesabı ahirete kalmış demektir.
|
İnsan bu dünyadada emrğinin karşılığını bir parça alabilmeliki hayatını idame ettirebilsin