kizarkadasi edinmek günahtır zinanin çeşitlerini islemissiniz . bir de günahı burada olan ediyorsun tevbe etmek yerine. İstanbul'un senin gibiler yüzünden altı üstüne gelecek yakında. yerin altı izin isteyip durur. günahı ilanla da kalmayip bunun için dini alet etmişsiniz. ne kazandığınızi bir bilseydiniz.Ellahin yasak ettiği ilişkilerin sonu acı yanmak dünyada dahi cezasi var dumansız yanarsin kimse bilmez yardım sa edemez Ellahin evi o gönlünü kaoturdigin kişi de severim sanır illa ikiniz de kan keder acı gözyaşı ve akıbeti olan ateşi burada dahi kalbinde o büyük cehennemin atesinin cekirdegi hükmünde yaşar ve yakar. Kalbe söz gecmiyecegi için çok şey dense de faidesuz. Çıkış aramiyorsun tevbe peşinde değilsin günaha yardım istiyorsun. vallahi daha beter olacaksın tevbe etmezseniz. tevbe edin. sevginde samimi isen nikah kıyın. Bu dünyayı deniyye bir üzüm tanesi yedirur yüz tokat vurur. hakiki ve elemsiz lezzetler iman dairesinde meşru işlerde mundemictir. Gayrisi hastalıktır elemdir azaptir... yaşayan bilir lakin çoğu da ders almadan hesap diyarına göçer gider.sen şer ve isyan için yardım istedin niyetin bozuk. viz de yoluna çıktık çektiğin azabı delil gösterip doğru yolu gösterdik.
o gün kim Zerre iyilik yapmışsa onu görür kim de zerre kötülük yapmışsa onu görür
|