Alıntı:
Terraira Nickli Üyeden Alıntı
Davet yapmak istiyorum başlangıç seviyesine uygun bir davet varmi bu arada icazetim yok esma'da önerebilirsiniz teşekkürler.
|
Arkadaşlar artık istemiyorum bu işler beni aşar diye düşunuyorum tamamen cahilce bir paylasimdir herkes hakkını helal etsin sizinde vaktinizi aldim.
Arkadaşlar artık istemiyorum bu işler beni aşar diye düşunuyorum tamamen cahilce bir paylasimdir herkes hakkını helal etsin sizinde vaktinizi aldim.
---------- Post added 05.10.20 at 23:15 ----------
Alıntı:
zdemir Nickli Üyeden Alıntı
Namaz yok Niyaz yok Zikir yok Abdest yok Takva yok haram varsa kardeşim inan gerek yok Bizler Yeni bir mehdi istemiyoruz(!) Üç beş cinin maskarası olmak da var.
|
Alıntı:
CahCahi Nickli Üyeden Alıntı
samimi isen nefsini tevbeye davet et.him metin ali iseşu musibetzede biçare ummeti hakka davet et. davet bu ola. gayrisında beladan kaçar gibi kaç eğer İhlas ile hakka talip isen
|
Alıntı:
bwheel11 Nickli Üyeden Alıntı
Bu sitede de davet yapmak isteyene akil verenden bol baska birsey yok.
|
Alıntı:
Och Nickli Üyeden Alıntı
Hüddam bölümüne gir ve davetlerle ilgili uyarı konuları var önce onları oku. Sonra kendini hazır hissediyorsan Surelerin görevlilerinden başla. İstikrarlı ol korkma. Davetine icabet edecekler önce sufliler olacak dikkat et, suflileri nasıl tanıyacağını bilmelisin. Senin nefsine göre görünecekler. İbadetlerini tam yapabiliyormusun bunları gözden geçir. Kafana takılanları yine sor.
|
Alıntı:
Ceziri Nickli Üyeden Alıntı
Gönül neler neler istiyorda bazen her istediğini elde edemiyorsun
Çok iyi işim olsun , çok güzel eşim olsun, çocuklarım hayırlı evlat olsun
Bir hadimim veya cinim olsun, define bulup tezden zengin olayım
İsteklerin ardı arkası kesilmiyor...
Kişi elde ettiğinin nankörü, elde edemediğinin kölesi olur ;)
|