Şimdi ben de bir anımı anlatayım bir arkadaşımın evinde oturuyordum çok şiddetli baş ağrısı çekiyordum misafirleri geldi misafirler gelince ben kalktım ama gene misafirler oturmam için ısrar ettiler ben de başım ağrıdığını söyledim gitmek istedim orada yaşlı bir teyze vardı misafirlerin içinde ne oldu kızım niye ağrıyor başım dedi sinüzitim vardı benim de 26 yaşlarında falandım o zaman ben de anlattım her ay acile gidiyorum diyeceğim yapılıyor geliyorum bu ağrıyı her ay yaşıyorum dedim o da bana bu yaban kavunu var dedi bunu al dedim her burun deliğine birer damla damlat genzine yukarı dedi çek dedi ama sakın boğazına doğru çekme genzine doğru çek dedi ben de dediğini yaptım aman yarabbim bir hafta burnundan yeşil Su geldi Bir hafta sonrasında koyu kahverengiye yakın turuncu renginde desem olabilir Bir ay benim burnumdan iltihap aktı artık Bir akşam yatarken burnumun altına kocaman çarşaf katlayıp koyuyordum sabah kalkıyordum ki o çarşaf turuncu rengini almış ondan sonra şu anda yukarıda yazdığım gibi Allah'ıma şükürler olsun o oldu ben bir daha hiç baş ağrısı duymadım yaşamadım o misafirden Rabbim binlerce kez razı olsun kul Kula sebeptir denir ya gerçekten öyle şimdi ben de çevremdekileri tavsiye ediyorum yaban kavunu özellikle sinüzit olanlar kesin çözüm
|