Arkadaşlar Rüyalar insan hayatının çok ilgisini çeken bir durumdur ve bize etki edebilme ihtimalleride vardır rüyalar ne anlatır ne demek ister sorusuna 2 türlü cevap vermek istiyorum
1.) beyin normal hayatta daha az çalışır uykuda daha çok aktif olur şöyle düşünebiliriz bizim kitaplarımız var ve bu kitaplar bugün içinde ne olup ne bittiyse yazıyor birde raf düşünelim bu kitapları bu raflara koyduğumuzu işde beyin de gece olunca yaşanan anıları hafızaya beyne depolar depolarken insan gün içinde düşündüğü veya yaşadıklarını görebilir aklında kalan bir şey varsa hani bir olay onuda rüyasında görebilir bu beyinle alakalı bir durumdur manevi değil daha çok bedenen bir durumdur
2.) Allah insanların yaptıkları hataları veya yapmamaları gerekenleri gelecekde olan hatalarını gösterebilir örnek veriyim bir yerdesinizdir ve biriyle kavga ediyorsunuzdur içinizden ben bunu bu anı rüyamda gördüm demeniz ise size bir uyarıdır dikkat etmeniz bunları gelecekde hatırlayıp veya o an ders çıkarıp kötü şeyden uzak olmanız gerekmektedir bu olayda manevi bir olaydır
|