Alıntı:
mahsun123 Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi Bi konuya açıklık getirelim Allah istemedikçe yaprak kımıldamaz lakin 2 insan büyü yoluyla bir araya getiren medyum büyücü vs her neyse yaparken proglem yok ama bunların ayrılması nı isteyen kişiler oluncamı proglem var ozaman havas neden var? Bu ilim neden var Allah göndermiş ögretmişki bu ilmi insanlar fayda görsün ayrıca vebali yapan kişinin dir size degil insanların neler yaşadığını bilemezsiniz lütfen yargılamadan önce düşünün burdaki sitemim size degil Sadi arkadşım bilmiyorum kaç yaşınızdasınız belki abi belki hoca bilemediğim için öyle hitab ettim biz insanlarda hep Bi ön yargı var ön yargılarımızı bırakalım lütfen teşekkür ederim
|
Her kes kendisinden sorumlu onlar hesabini kendisi vercek sen degil Kardesim iste havas büyü var iste burda havcilar havas nedir bilyormusun hangi havasla ikki insan arasını bozup ayırmak isutiyirsun bu buguz adavet seytani amel havas allın ismileri meleklerin isimleri sure ayet havvasları ile havas dır havas ilmi boyle isler yaparsa büyüden ne farkı kalır hangi allahın ismi ile hangi sure ayetle yaparsın bunu?belkide onları ayirmak yerine o yapılan büyüyü bozmaya vesile olursan tekrar bir araya gelmezlarmı?istersen vekf tılsımlar var sitede arastır burda ikki insani ayırmak için sana kimse yardım etmez