Alıntı:
Erzurum Nickli Üyeden Alıntı
Yani ne kadar doğru bir iş yapmışım hiç bir şey yapmayarak bunu Gösterdiğiniz için teşekkür ederim.
Şimdi ben sizin gibisine çok rastladım. Siz Allah rızası için iş yapan adama sahtekar, paranızı alan adama çoook iyi iş yaptı dersiniz. Ne işlem yaptınız bilmem. Para verdiniz onu da bilmem. Fakat hiç bir şey yapılmadığı kesin.
Kardeşim ben senin babanı mı öldürdüm? Ne bu düşmanlığın? Kendine gel. Sana o vesveseyi veren de.
Kaldı ki etmedim yardım. Para mı verdin bana karşılığını istiyorsun? Ne bu üslub? Diyelim ki var ilmim. Böle mi davranılır? Bu davranışın karşılığında sana kim yardım eder? Hele enerjimi emme. Kendi işine bak. Vesveselerini git hallet
|
Rabbim ol dedi kulunu vesile kildo etti size gondermedide istettirmedi de isteyen talep eden yoo ama bir derdi oldugunda o zaman bana yazdığın uslupla baskasina yazmayin diye uyariya gonderdi eh artik anlarsaniz o sizin nefsinize kalmış insan derdini anlattiginde dinlenir elestirilip yok aslında o sudur budur psikolojiktir öyle saniosundur denmez !!! Öyle olsa bile anlatim şekli bu değildir
---------- Post added 24.10.20 at 01:25 ----------
Alıntı:
Erzurum Nickli Üyeden Alıntı
Yani ne kadar doğru bir iş yapmışım hiç bir şey yapmayarak bunu Gösterdiğiniz için teşekkür ederim.
Şimdi ben sizin gibisine çok rastladım. Siz Allah rızası için iş yapan adama sahtekar, paranızı alan adama çoook iyi iş yaptı dersiniz. Ne işlem yaptınız bilmem. Para verdiniz onu da bilmem. Fakat hiç bir şey yapılmadığı kesin.
Kardeşim ben senin babanı mı öldürdüm? Ne bu düşmanlığın? Kendine gel. Sana o vesveseyi veren de.
Kaldı ki etmedim yardım. Para mı verdin bana karşılığını istiyorsun? Ne bu üslub? Diyelim ki var ilmim. Böle mi davranılır? Bu davranışın karşılığında sana kim yardım eder? Hele enerjimi emme. Kendi işine bak. Vesveselerini git hallet
|
Vesvesem yok şükür rabbim arindirdi ki geldim şükür ve gururla size haksiz ciktiniz yazmayı nasip etti şükür hala ben hakliyim diyorsunuz size iki evliya öğüdü her geleni Hızır bilin öyle karsilayin 111 seytana ne yapmayalim demisler ben deme Ben olursun demis hep ben bilirim haklıyım düşüncenizden arinin insaAllah kardeşim