Şimdi bir kaç yerde daha duymuştum riyazat yapınca seni korkutamazlar diye aslı varmı bilmiyordum şimdi siz söylediniz insan neden korkar riyazat yapmazsa ve yaparsa neden korkmaz
Cevaplar için ayrı ayrı teşekkür ederim herkese çok saolun bilen arkadaşlarım son sorumu cevaplayabilir mi zikir yapan insan aynı zamanda riyazad da yapınca neden korkmaz hayvani gıda yerse neden korkar bunları bilerek soruyorum sizlere çünkü günümüz şartlarında malum bir ilim sahibi hacı hoca üstad bulamayınca en azından bilenden tecrübe edenlerden istifade etmek istiyorum sonra bi gün başımız belaya girmesin herşeyi kontrollü bir şekilde korkusuzca yapmak istiyorum şuanda Erbain idrisiyye 2. isminin zikrine başladım inşallah hakkımda hayırlı olur şöyle çekiyorum siz değerlendirin.
önce 3 salatül fatih sonra kelimei Tevhid zikri sayı yok en az 150-300 arası sonra 3 salavatul fatih okuyup kapatıyorum. Ardından yada Ya ilahel Alihetir Refi-i Celalühü bu isimde de sayı yok günlük 200 Kadar çekiyorum
Ha birde Erbain idrisiyye duasının Vefkini aldım Ankara hacıbayramdan etkisi olur diye yorumlarınızı bekliyorum doğrumu yanlışmı uygulamam ve daha iyi nasıl yapabilirim sıkıntısız
Birde 5 vakit namazımı kılamıyorum onuda belirteyim
|