26.10.20, 20:53
|
 |
Daimi Üye
|
|
Forum Puanı: 3386
Etiketlendiği Mesaj: 78 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
haksizlik yuzunden senin cigerin amma yanginmis kardes,ben bir anlatsam kitap olur,bizdeki mirastan elimizden alinan miktar mubalasiz 6 milyon dolar...bize zirnik birakmadi,cenazeyi gassallarla yikadim,kefenledim,tabutladum,tabut ortusunu taktim,getirdik camiye koyduk ama cenaze namazini kilmak icimdem gelmedi,kilmadim...
|
Youtube kul hakkı diye yazınca çok hoca videosu çıkıoyrda işte nasihatlar falan ben o videoların altındaki yorumları inceledim görünen herkesde bu sorun var.yok değil.İşte evladını ayıran ana baba geberip gidiyorda ahirette bunun hesabı varmı demniyor.Mal benim eeeeee ben verdim canım böyle istedi diyen orda fitil fitil hesap vereceği kesin.Evladlarını ayırmaktan dolayı.
Dede 1994 de öldü yalan yok öğlen namazına müteakip cenaze namazı kılındı ben kıldım babamda kıldı ama babama özellikle sordum soruyorlar haklarınızı helal edin diye 3 kere hakkını helal ettinmi diye yok dedi haliyle ben zaten baştan nem kapmışım.Sonuçta pederle annem 2018 de vefat ettiler 3 ay ara ile babama arada takılırdım baba öbür tarafa gidince dedeme selam söyle torunun hakkını helal etmemiş de dedim gülüyordu yakasına yapış dedim.Söylerim dedi.
Şerefsiz amcayıda enson bu perşembe aradım 22 sinde adam babamı tanımazdan geliyor yani kısaca baban ilgilenmedi sizde almasanız olmazmı modunda dedim lan heryere çöreklendin madem evden yer vermiyorsun 100.000 TL para ver yok efendim ben 1 emekli maaaşı alıyorum eee 4 kirayı saymıyor o kiraları sanırım ahirete dedeye yolluyor. .Köyü satsan 100.000 TL etmez diyor yavşak eve 200-250 bin TL harcadım diyor.
Neyse film koptu birde demezmi ben 13 sene önce nerdeydiniz bende dedim babam malına sahip çıkmadı dedemde evladlarına adam gibi pay etmedi sende fırsat bu fırsat elinden geleni yaptın.Ama merak etme bu mal senin çocuklarından çıksın olmadı torunun torunun torununda çıksın dedim teli kapadım.
Bu olay olurken 2 abla var bende telde hoparlörden dineediler gördünüzmü amcanızı dedim onlarda gördüler bakakaldılar..Amcalarının sözünü yiyen dönek olduğunu.Ama Allah var elbet çıkar ben inanıyorum.