30.10.20, 21:12
|
 |
Daimi Üye
|
|
Forum Puanı: 3386
Etiketlendiği Mesaj: 78 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
İmas bir reçete veriyorum demiş onu uygula.
Birde devamlı erekte oldun o zaman seri halde El-kahhar çek peşpeşe 50-100 gibi dene göreceksin nefsin kırılacak.Üstüne birde bu siteden önceden ben aldım aynen atıyorum.alta
-----------------------
euzu besmele
Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te'huzühu sinetün velâ nevm,
lehu mâ fissemâvâti ve ma fil'ard, men zellezi yeşfeu indehu illâ bi'iznih,
ya'lemü mâ beyne eydiyhim vemâ halfehüm,velâ yühîtûne bi'şey'im min
ilmihî illâ bima şâe vesia kürsiyyühüs semâvâti vel'ard,
Velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azim.
Rüyasında korkunç şeyler gören kimse, yattığı zaman 3 defa
(Euzü billahi mineşşeytanir raciym ) deyip 3 kere Ayel'el-kürsi'yi okusun ve
( Ve La yeudühü hıfzuhüma ve hüvel aliyyül azıym ) kavl-i şerifine geldiği zaman bunu 3 defa tekrar etsin, sonra yatsın, artık o gece korkunç ve taciz edici şeyler görmez, rahat ve sakin olarak uyur Biiznillahi Teala.
----------------------
Bunuda uygula faydası olur ama bayağı zaman oku.Ben yaklaşık 1 senedir okuyorum o son kısmı 3 kere tekrar et 5 vakit namazı kılıyorsun düzenli işte gece yatmadan dua ederken niyette de kardeşim Allahım Nefsimi terbiye et haliyle cünüp olmayım bu gece diye kesin olmayacan diye birşey illaki olacakda işte sayısı azalır.Hata belli zaman sonra şuda olur tabii düzenli yaparsan şeytan seni cünüp yapmak için gayret ederken rüyanda birde bakmışsın rüyanda Allah CC tarafından müdahale edilir ve tak uyanırsın bir anda.
Ve şeytanda sap gibi kalır cünüp olmadan yani.Onun için ayetel kürsi oku yat hatta salavat çek başta sonda duada..Tecrübe edilmiştir.Selametle.