Alıntı:
Karabiber2000 Nickli Üyeden Alıntı
Selamün aleyküm.Bir buçuk yıldır forumdan faydalanmaktayım.Sin hocamızla da bakımımı yaptırdım ve vefatını yeni öğrendim.Allah rahmet eylesin.
Genel olarak yıldız düşüklüğü problemim olduğu söyleniyor fakat,
Insanın anne ve babasının evladını sevmemesi reddetmeside yıldız düşüklüğünün sebebimidir?
Herşey bir nizan terazisinde,hiç birşey tam değil.Acının yanında şükür edeceğimiz şartlarla hayat yaşanilabilir bir halde.
Şuna emin olabilirsiniz ki,kendime yapılmasını istemediğim birseyi başkasına yapamadım.Ozunde herkes kendini iyi bir insan olarak görür.
Benim meselem,annemin ve babamın bir evladı yokmuş gibi davranmaları.
Birlikte degiller,her ikisine de hayırlı evlat olmuşumdur çevrem senin gibi evladımız olsa keşke derken,bir evlad neden sevilmez?
Allahım bir acı bir tatlı hayat bu şekilde gidiyorken en azından birisi beni kollasaydi kanat gerseydi olmaz mıydı diyorum isyan mı bu deyip,Allahim sen ol anam babam diyorum dualarimda.
Tek sorum var.Ne maddi ne manevi,hicbir yüküm hicbir derdim eziyetim saygisizligim olmamasına rağmen Anne baba neden aramaz evladını?
Ikiside tek.Eşleri yok.Ben ki uzakta bir sehirdeyim.Yilda 1 veya 2 kez görmek bile ozleme sebep olmaz mı?
Kader mi demeliyim yoksa üzerimize yapılan kötü işlemlerden mi şüphelenmeliyim?
Allah razı olsun fikir verenlerden..
|
kol kirilir yen icinde kalir,atasozu.....baban kilisede papaz olsa pazar vaazina giderken goturmuyeceksin,vaazdan sonra kiliseden cikinca sirtinda tasiyacaksin,halk deyimi.....Rabbin, sadece kendisine kulluk etmenizi, ana-babanıza da iyi davranmanızı kesin bir şekilde emretti. Onlardan biri veya her ikisi senin yanında yaşlanırsa, kendilerine «of!» bile deme; onları azarlama; ikisine de güzel söz söyle.
İsrâ : 23......ana babanla ilgili hic bir seyi paylasma,anlatma kendin cozmeye calis cozemezsende birak oyle kalsin, aile sirridir sirri muhafaza et...