Alıntı:
metehan2763tr Nickli Üyeden Alıntı
ya abi biliyorum onuda daha yeni zikretmenin kurallarını okudum bu konuda diyoki biat almadan izinsizce riyazet yapmak tehlikelidir falan diyor
çektiğim zikirde ya allah ya hu nefsimi yok etmek için sonrada enerjimi yükseltmek ve maneviyatımı artırmak için zikir çekicem ama biat alın falan diyo anlamadım tam
konu: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Merhaba ben yaklaşık 1 yıldır kimseden riyazet almadan zikir çekiyorum daha bir zararını görmedim. Allah’ın ismini anmak için neden Allah’ın kulundan izin alayım bu 1
Örneğin Ya Rahman çektim Allah’ın rahmetinden kime ne zarar dokunur bu 2
Ceza esmaları var sadece onları çekmeyin. Çünkü örneğin öyle bir güç aldınız ve Ya Kahhar mesela sonra anneniz sizi sinirlendirdi o an öfkeniz annenize zarar verir çevrenizde istemediğiniz sonuçlara neden olabilir. Sonuçta peygamber değiliz o olgunlukla yaklaşamayabiliriz herkese. Ama mesela El Nur zikrinden kime ne zarar gelecek? Pozitif enerji başka ne ki? Bunu idda edenler çoğu zaman iktidarı elinde tutmak isteyenler mürşit ilan ediyor kendini. Dediğim gibi çeşit çeşit birçok esma zikri yaptım yararından başka birşey görmedim.