Alıntı:
asof Nickli Üyeden Alıntı
Benim bildiğim 170 kere Ya Kuddus çekmek vesveseyi izale eder. Bu esma zikri konusu çok hassas bir konu daha teferruatlı yazmak isterdim ama vaktim müsait değil. Mesela El Hac Mehmet Zihni efendi Hanefi mezhebi çevrelerince muteber sayılan Nimet-i İslam adlı eserinde önce şeriat (Fıkıh V.S) sonra Tarikat demiştir. Bazen zikir esnasında bilhassa yüksek sayıda zikirlerde insana öyle haller gelir ki bunun rahmanimi şeytanimi olduğunu tefrik etmekte zorlanır. Bence burada bir rehber gereklidir.
|
Vesveseyi kaldıran Cin’den de korur.. zaten direk negatif enerjiye kalkan oluyor hepsi.. Çok yüksek sayıda istese de çekemez zaten gücü biter insanın biryerden sonra o şekilde olanlar bana sorarsanız zorlamıştır çok kendini işin içinde hırs vardır die düşünüyorum.. Gerek yok o kadarına ben günde binlerce çektiğimi bilirim hiçbirşey olmadı. Bu esma hem negatif enerjilerden koruyor hem de nefsi terbiye ediyor yani ikisi bir arada ve az sayıda başlamak için ideal bence.. Ben herzaman 51 besmele arkasından Yasin suresi 9. Ayet 66 Ya Allah sonra diğer esmalara geçiyorum.