Aşı olmicam. Bebegimin bile aşılarıni yaptirmiyorum artik ve imzada attim. Zaten cok gerekmedikce ilac kullanan biri degildim artik mumkun oldukca eve ilac sokmicam. Hicbirseylerine guvenmiyorum.
Surekli mutasyona ugrayacagini soyledikleri virusmu bakterimi ne oldugu belirsiz "sey"in hangi modeline gore cikarilacak bu asi?
Bir suru prof aciklama yapiyor ama bunlar sadece sosyal medyada yayinlanabiliyor. Defalarca binlerce tweet attik mail attik endiselerimizi dile getirdik aciklama istedik aylardir bunu kac kez yaptik. Herkes kapi duvar. Kimseden cevap yok aciklama yok hicbirsey yok. Binlerce insani hic mi bir tanesi duymadi gormedi? Oysa birisi herhangi bir postun altinda akilsizlar vs diye yorum yapsa hemen mahkemelik oldu. Milyarlarca yorumdan 1 tanesini gorebilenler milyonlarca tweetimi gormediler? Biz asi olduk desede canli yayinda da asi olsalarda siringada su mu var herhangi bir agri kesicimi yoksa gercekten bahsettikleri asiyimi oldular diye hicbir zaman ogrenemeyecegim icin bunada inanmam. Dunyanin bircok yerinde eylemler yapildi milyarlarca insanin dilinde asi cip 5g var. Ben hala aciklama yapildigini gormedim duymadim. Cok uzattim.. O asiyi asla olmam. Su cicegide bircok insani öldürebilen bir hastalik. Neden asisi zorunlu degil ustelik havada 2 saat canli sekilde asılı kalabilen bir mikrop ve oldukca bulasici. Soru cok, cevap yok.
|