Alıntı:
sosyopat Nickli Üyeden Alıntı
Selamünaleyküm öncelikle Allahın rahmeti bereketi üzerinize olsun
Rukye ve havas ilmini merak saldığımdan beri kafamda çok fazla soru işaretleri olmaya başladı. Bir çoğuna yanıt buldum fakat hüddam çağırmak konusundaki araştırmalarım hep yasak olduğuna çıktı ama görüyorumki cinli hastaların rukye tedavisinde sürekli kullanılıyor hatta hüddamsız çok zor olduğunu söyleyenlerde var. Forumda arama yaptığımda bu konu hakkında bişey göremedim daha önce açılmış bir konuysa kusura bakmayın. Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden Allah razı olsun.
|
Kardeşim bu ilme hiç merak salma.Hüddam edinmek caiz değildir. çünkü sen o hüddamı mübarek görevinden alıp kendi tarafına çektin. hem bu dünyada hem ahirette yüzün gülmez. şefaatlardan mahrum kalırsın. Diyelimki bizi dinlemedin yaptın. bi tane evliya kılığında sufli veya kafir gelir seni kandırır. kendini doğru yolda sanarasın ama bi bakmışsın ALLAH muhafaza din iman gitmiş. bunlar boş işler, sen ALLAHIN rızasını nasıl kazanabilirim diye çabala. bunlar boş işler .Kurtulması zor olan belalara düçar olabilirsin. selametle