Alıntı:
gobeklimessi Nickli Üyeden Alıntı
Hocalarım selamın aleyküm. Ben geçen sene bir dergaha gittim oraya bir adamın geldiğini ve bu adamın cinlerinin olduğunu, bu cinlerinin ise hristiyan olduğunu öğrendim. Bende takıntı hastalığı ve korku var. Ben bu adamdan acaba “benim geçmişte aklımdan geçen düşüncelerimi bilir de arkadaşlarıma söyler mi” diye çok korktum. Böyle cini olan adamlar benim geçmişte aklımdan geçen zihinsel görüntüleri bilebilir mi? Eğer ki biliyorsa da bu adamın benim hakkımda cinleri sayesinde arkadaşlarıma bilgi vermemesi için nasıl bir koruma duası yapabilirim yardımcı olur musunuz ?
|
Bişey yapamaz cinniler zihin vs okuyamazlar öyle bir kabiliyetleri yoktur bol ayet el kürsi oku korkuyorsan her gün yatsı namazından sonra YA SELAM esmasını ebcedince çek sanırım (131 di) çek korkun kalmayacaktır selametle