Alıntı:
igdcx Nickli Üyeden Alıntı
Aklıma bir kaç gündür takılan bir konuyu sormak istiyorum.
Bazen geceleri kızım ve eşim uyuduktan sonra ayda yada 2 haftada bir üç harfliler benimle uğraşıyor. Varlıklarını hissediyorum fakat görmüyorum. 1 hafta önce yaşadığım olayı anlatmak istiyorum. 11 de yatağıma girdim bir sigara daha içeyim dedim mutfağa gittim. Ben mutfakta iken tuşlarına basılarak çalışan kızımın oyuncağı çalmaya başladı. Allah Allah dedim neyse gittim yatağa tekrar uyuyamadım. Mutfağa gittim yine başladı oyuncak. Yatağıma girdim parkede ayak sesi oldu arkasından yine oyuncak çaldı bu sefer eşimde uyandı. Saat gece 4 oldu tabi. O saatte kalkıp her yeri sirkeli su ile sildikten sonra ancak uyuyabilirim. Bunun sebebi nedir ? Benimle uğraşma sebepleri nedir merak ediyorum 😅
|
Sataşmadır. uğraşma ayrı biraz daha can sıkıcı taife geçerken gelin buna sataşalım korkarsa oyuncağımız olsun derler. Evde bol Ayet el kürsü ve Amenarrasülü okunursa o eve şeytan ve tayfası yanından bile geçemez o yüzden yatmadan önce 3-7 Ayet el kürsü okuyun değil size komşunuza bile sataşmazlar selametle