Alıntı:
Hictenhice Nickli Üyeden Alıntı
Efexor. Es Selamünaleyküm kardeşim sen önce bu ilacı bırak, sonrada gittiğin o hocaları bırak.
Emin ol sana ne o hocanın nede ilaçların faydası olur.
Çok seneler önce bu ilacı bende kullandım , hayattan hiç tat almıyor öylesine yaşıyordum. Sürekli nefes almakta zorlanıyor sanki birisi beni boğuyordu. Bazı sağlık sorunları yaşamaya başladım, gittiğim bütün doktorlar sende bunlar bunlar var diyip 1 çanta ilaç yazıyordu , kullanıyordum bende ama hiç bir faydası yoktu.
İlaç kullanmaktan artık takıntılı hâle gelmiştim kullanmadığımda hasta oluyordum veya ben öyle hissediyordum.
Taki kardeşimi trafik kazasında kaybedene kadar böyle boş boş yaşadım .
Sonra tövbe ettim bir tarikata girdim ders aldım,sürekli medrese hocam ile irtibattaydım , ALLAH Azze ve Celle nin izni ile hocamında yardımı ile bütün o boş günler geride kaldı.
Şuanda hiç ilaç kullanmıyorum, başım dahi ağrıda ayetlerden Şifa buluyorum. 11 Salavat'ı Şerife, 7 defa Fatih'a Şerife, 7 Defa SELAMUN KAVLEM MİR RABBİRRAHİM bir bardak suya okuyup içiyorum ŞİFA yı bizi yoktan var eden , varlığından haberdar eden sonsuz Gudret sahibi ALLAH Azze ve Celle den istiyorum .
Şuanda tek gayem ALLAH Azze ve Celle nin rızasını kazanmak.
|
Aleykümselam. Çok zor şeyler yaşamışsınız. Başınız sağolsun. Allah kardeşinizin mekanını cennet eylesin. Zor günleri geride bırakmayı başarmışsınız, ne güzel. İnşallah ben de başarabilirim. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Allah razı olsun. Bunları yaşayan biliyor, yaşamayan anlayamıyor. Kısır döngü gibi içinden çıkmak çok zor. Siz zoru başarmışsınız. Allah beni de ve benim gibi olanları kurtarsın. Dua edin bize lütfen.