Alıntı:
Modern Sofi Nickli Üyeden Alıntı
21.yüzyılda boşanmalar en pik noktaya ulaştı. İlim, bilim, teknoloji ve.s bunu engelleyemiyor belki biraz da tetikliyor. Konumuzda dikkatleri sevgi üzerine çekmek istiyorum. Malum nişanlılık, sözlülük dönemlerinde çiftler bir-birilerine adeta "lordum" diyecek kadar hitap etme noktasına kadar yükseliş yaparlar fakat çiftler evlendikten sonra "her şey" başlar. Düna kadar "canım-cicim" olan çift aynı sözleri, sözcükleri duyamayınca "acaba eşim beni sevmiyormu?", "acaba bu adam benden soğudumu?" -diye paniklenmeler başlar. (İlk başlarda aşırı sevgi vermek evlilikten sonra doğal olarak azala biliyor bunu biliyor olmak lazım)
Şahsi görüşümce bunlar normal şeyler zira evlilik kendi ile beraber bir çok sorumluluk ve zorlukları getirir. Düna kadar bireysel yalnız yaşayan kişi için biranda kendini böyle karmaşada bulması kolay değildir. Ama bura da en önemli etken ilk başlarda mevcüt olan sevgiyi, saygıyı koruyup kuvvetlendirmektir.
Sizce asıl sorun neden kaynaklanıyor ve nasıl çözülmeli ?
*Lütfen kendi tecrübe ve görüşlerinizi yazmaya gayret edin copy paste gerek yok biz bizeyiz.
|
mübarek ben bir soru sorayim,evlimisin bekarmisin?