Alıntı:
savah Nickli Üyeden Alıntı
Hocalardan, ruhanilerden, cevreden ziyade sifayi ALLAH'tan beklemek lazim sen dogru yolda salih bir kul olman bile sufli serli seytani varliklarin (ruhani ve beseri) seninle ugrasmasi icin bir sebebtir amelde takvada ileri gitmekte onlari uzerine ceker bunun yalnizca senin hayatinda degil tum insanlarin hayatinda bu olaylar az veya cok vardir bilinci ve gözü acik olanlar buna teshis koyabilir ve cozum arayisina yonelir dedigim gibi onlar kendini sana buyuk ve guclu gosterme niyetinde olacaktir ama senin silahinda dua ve amellerindir tahassantu duasi ile basla hurufu mukatta zikirlerini gun icinde zikret hurufu mukatta zikredince durmazlar ( gene gelecekler sonrasinda gene zikret.) Ha mim ayn sin kaf - elif lam mim ra - ta ha - ya sin Niyetiyle bereber Hutirin zikri ALLAH'a tevekkul et ALLAH kendisine teslim olan kullarini yalniz birakmaz
|
Haklısınız bana ibadeti gevşet diyenler oluyo inat ediyom daha iyisini yapmak için özellikle faziletli salavat ve tesbihler var cübbeli ahmet hocanın paylaştığı onları okuyom bol sevaplı ölçekli diyo salavatları o şekil çekiyom Allah işaretleri veriyo sıkıntı biticek inşaAllah buda bize imtihan edildi bekliyom ne zaman son bulcak hergün düzenli yaşıyom zaten vücudum güçsüzlüğünden çalışamıyorum evdeyim ye iç yat ibadet şeklinde yaşıyorum düzelicez Allahın izniyle sizlerin duasıyla çok sağolun düşünmeniz konuşmanız dahi umut verici oluyo