sayın hocam.öncelikle selamun aleyküm.bir vesile ile ihtiyacı olan birine Allah için bakım yapıverdiğinizi duydum. ben de sizden bir bakım yapar mı umuduyla size yazdım.yapsanız da yapmasanız da Allah razı olsun.belki bize olmasa da bir başkasına illaki yardımınız dokunur .Sayın hocam:bakım için size mail atmadaki bazı durumları açıklayıp sizden bilgi almak için yazıyorum.hocam acizane elimden geldiğince rabbime görevlerimi yerine getirmeye çalışan biri olmaya çalışıyorum..hocam öncelikle 4 senedir sürekli iki kulağım da çınlıyor.özellikle sağ kulağım daha yoğun çınlıyor.doktora gittim test vb yaptırdım hiç bir sorun gözükmüyor ama bu sorun ben de devam ediyor bir saniye bile çınlamadan durmuyor...bu durumdan sonra 2 sene önce akciğerlerimde sorun-modül-- çıkmaya başladı aniden...bundan başka her nedense bir bereketsizlik ve ;uğursuzluk mu şanssızlık mı desem beni ve ailemi buluyor..eşiminde gögsünde 2 sene önce ;2 hafta içinde tümör çıktı..2 yıldır da onunla doktorlara git gel ameliyat yapılıyor diğer göğsünde çıkıyor..büyük oğlum deseniz aile ile ilgisi yok kendi yanlış yollarında..ne desek fayda etmiyor...bazı durumlar imtihan olabilir ama inanın benim eğr bunlar imtihan ise;imtihanlar çok ağır geçiyor..anlayacağınız bir manevi durum mu var diye merak ettiğimden size yazdım.Siz bilirsiniz yine de.. Allah rızası için manevi yönden bakarsanız memnun olurum.
eğer bakarsanız-bakım yapıverir misiniz bilmem ama-- :adım:hasan anne adı:fatma d.tarihi:28.09.1976.
Allah a emanet olun.selam ile kalın.
|