bak uslup a uslup gibi cvp veririrm .sizin gibi lere karşı durmak zevk veriyor bana .müslümanlıgı ıyıkı sizin gibilerden ogrenmedım hamd olsun . ve sizin gibi yoksunlar yuzunden ümmet bir cok hataya girmiştir . efendisini düşünmeden hiçe sayıp sadece buna etsekte bişi olmaz diyen ( Yazdığım şekilde yapan kişi küfre düşmez saçma sapan abartıyla velvele ) gibi yazan kişden bilgi alıyolar . yazık kışiliğnize bilginize
Alıntı:
pinky Nickli Üyeden Alıntı
bu nasıl bir uslüp. senin bu tarzın tam peygambere örnek. islamdan soğuyanlar sizin gibiler yüzünden soğuyor. güya peygamberi savunuyor. birine küfrederek peygamber savunulmaz. önce kendini düzelt. insan olmadan müslüman olunmaz.
|
sizin gibilerle savasarak kazandı .edep le müslümanlık sizinle ogrenılmedi . sizin gibiler akıl dan uzak kişilede bu konuya hak vererk zaten ne kadar uzak yasadıgınızı gösterir .küfür derken ne yaptım da küfür diyebilme cesaretını topluyosun kendınde . kalkmıs birde yazı yazıyo cok bilgili . daha ılk önce efendın ne yapmıs bizler için bi arastır . ALLAH VE RESULUNDEN baskası sana yardım edemez lakin ılk basta ALLAH VE RESULUNU katarsan fayda görürsün . dininizi yasayın az