Alıntı:
Cobra Bite Nickli Üyeden Alıntı
AA ne güzel hiç kış olmadı geçen sene dedik iyiki fırtına kar don virüs ne şey oldu bir dua edeyim mucize yaşayım dedim iyiki ağlamaktab mahfoldum senelerdir neye elim değdiyse kurudu sanki olsun derim olmaz olmasın derim olur şansızlık uğursuzluk diye birşey varmı sizce ve bu soydan gelirmi yoksa kişiyle alakalımı kimseye güvenmediğim için korktuğum için bakımda yaptıramıyorum olumsuz düşünmekde istemiyorum ama kafam karışık
|
İmtihan olduğunu dusunursek ve imtihandaysan ki imtihandayiz ve şöyle birşey varki sen kısa zaman önce tövbe ettiğini söylediğine göre ve tövbeni bozmamak için diredigini varsayarsak imtihan açık ve net ama şayet kendini olumsuzluklar içinde görürsen ve hep aynı modda kalırsan ozelikle hayatına girenler insanlara üzerinden kendini düşüncelere kaptirirsan bunları yaşaman normal çünkü vesvese vermeye hazır olanlar bekliyor kapıda dimi nefsi tanımak lazım önce sonra seyatni sonra kendini bu ucunude çözdükten sonra zaten haktan hak yolunda olmuş olursun ki ozaman herşey vakti geldiğinde kendiliğinden en güzel haliyle olmuş olur ...