Alıntı:
Mhmt19 Nickli Üyeden Alıntı
Dayımla aramda bir husumet var .3 4 ay önce annem dayima telefon açtı beni hakkımı savunmak için ama adam o kadar dikko bı insan ki anneme aynen şunu söyledi " Eğer senin hatrin olmasa ben onu şişeye oturturum'"
Bende annemin elinden aldım telefonu "karşılaşınca kim kimi oturtuyor. Görüşeceğiz dedim".
Dün de kendisi yurt dışından gelmiş ve bende mesaj attım dedim ki " Şu şişe mevzusunu çözelim istersen,çık er meydanına dedim".
Adam mesajı attıktan 5 dakika sonra evi bastı .
Annem araya girdi annemi kolundan tutup kanepeye savurdu babam girdi araya babama dedi ki aradan cekil seni de ezerim. Öyle diyince artık bıçak kemiğe dayandı . Tekme tokat girdim o da bana girdi. Polis karakol.
Ben hakli olduguma yüzde yüz eminim bu konuda. Lakin annem babam benim haklı olduğumu bilmelerine rağmen hala daha onu tutuyorlar. Çünkü babamın kendisine 18 bin euro borcu var. Babam bana diyor ki evet sen haklisin ama ben karisamam borcum var ödemeye gücüm yok diyor.
Yani anlayacaginiz adam bizi parayla dövmeye çalışıyor.
Ne yapabilirim.
|
Sizin haklı oldugunuz konu nedir bilemem,fakat her zaman haklı olmak değil mutlu olmak önemlidir. Aileniz sizi bu maddi durumdan dolayı destekleyemedigi için ayrı bir üzüntü duyuyorlardır zannımca. Karşınızdaki kişiye iyi yahut umursamaz davranmanız,yok saymanız,heleki 'koskoca adamken' '18 bin Euro borcunuz varken' yani karşınızdaki 'kabaran bir insan' ise bu en büyük ceza olacaktır. Yani aslında çözüm yok değil. Gerekirse hırsını on yıl sonraya ertele,borcunuzu ödeyin ve alniniz ak basınız dik olsun ona karşı. On yıl sonra da zaten ben bu adam için öfke duymaya vakit mi ayirmisim diyeceksiniz