Alıntı:
Ademm Nickli Üyeden Alıntı
Misal biri kalkar demolar böyle şöyle bahseder över ama arka planı demez. Demon neden sana yardım etsin ki senin kaşına gözüne neden biseyler yapsın ki o bisey yapar karşılık kılarak bisey yapmanı ister lakin istediği şeyler elbette iyi şeyler değil 1 cisi seni dünyadan soyutlar 2 cisi ailendne uzaklaştırir 3 cisi ise yaşadığını . Unutursun
|
Cinlerin olduğu gibi Demonlarında iyisi ve kötüsü olur, pek fark yok yani ve ayrıca demonları araştırırsan daha iyi bilgi edinirsiniz.
---------- Post added 21.02.21 at 03:35 ----------
Alıntı:
Ademm Nickli Üyeden Alıntı
Misal biri kalkar demolar böyle şöyle bahseder över ama arka planı demez. Demon neden sana yardım etsin ki senin kaşına gözüne neden biseyler yapsın ki o bisey yapar karşılık kılarak bisey yapmanı ister lakin istediği şeyler elbette iyi şeyler değil 1 cisi seni dünyadan soyutlar 2 cisi ailendne uzaklaştırir 3 cisi ise yaşadığını . Unutursun
---------- Post added 21.02.21 at 03:32 ----------
He bekledigim cevap sen kötü bitiysen neden yardımcı olayım ki kötü birinden ancak kötülük çıkar böyle bir şeye valise olanda o kurulumları yapmış gibi olur o yüzden bu sitede niyeti kötü olanların eli boş döndüğü yerdir
|
Kötü biriyim demedim?