Alıntı:
Bilnur Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba hocalarım 3aydır bir sevgilim var bana aşık olsun bağlansın ilgisi artsın istiyorum. Ailesiyle tanışmak istiyorum evlenmeyi istiyorum hatta onunla karanfile okuma yaptım fakat daha çok uzaklaştı eskiden daha ilgiliydi bulduğum tüm duaları okuyorum ama işe yarar bisey bulamadım bana yardımcı olun lütfen
|
Sana yardim eden cikarda lakin arkadasim bu kafayla bu niyetle olmaz . bulduğum tüm duaları okuyorum ama işe yarar bisey bulamadım bu kelime niyetini ve HZ ALLAH tealaya karsi seni uzaklastirir. sen HZ ALLAH dua ediyosun boyle bir kelime kullanman yanlis . O ne dilerse o olur .egerki bir sey vermezse onun ğaybın dadir . Demekkki ileride kaldiramayacagin seyler olacak .o yuzden sana daha hayirli bi kulunu nasip edecek .anladigim kadariyle yasin halen kucuk . Karanfile okumak nedir ya boyle bir sey yok dinde . Medyum felan baglama islerine girme . Hem kendine hem o kisinin iradesiyle oynamaya girer .buda buyu yapmaya girer . Buyu bilerek yapanda yaptiranda affetmez . Cunku bir cinniden yardim istiyorsun iki kisininde hayatini mahvederler . Bak hocalar sana ayet tavsiyesinde bulunurlar lakin sen inancini kaybetme oku. Olursa olur olmazsa ALLAH tealaya emanet et ona karsi kapini kapat .demekki hayirli degilmis de vesselam de . Umarim kardesim kalbini kirmamisimdir .benim konusma tarzi biraz tuhaftir