Alıntı:
tetse123 Nickli Üyeden Alıntı
Kardesim kesinlikle beddua karistirmayin demissin ama zaten tebbet suresiyle geregini ver dedikten sonra beddua oluyor. Hemde cok agir bir beddua. Ve sedidul batsi zikri cok tehlikeli zikr hem.manevi alemde ugrayanlari cok olur hem enerjisi cok agir iki tarafi keskin kilic gibidir. Zerre hatan varsa sanada ugrar o kadar soyleyeyim. Tebbet suresi ile hukum vermek vucudunu kurutmak oldurmek anlaminda oluyor burda karxesim
|
Söylediklerinde haklısın kardeşim.Ama buradaki ince çizgiye dikkat etmek gerekir.Bu uygulama zaten normal bir durumda keyfi olarak yapılan bir uygulama değil.Zorda kalan hakkını artık Allah'a havale ediyorsun.Allah ne yapacağını layıkıyla bilir.ama kişi şöyle olsun böyle olsun derse iş sipariş vermeye döner bu sefer sorumluluk yüklenilir.güzel bir kıssa vereyim:
Hz. Musa A.S nin koyunlarına kurtlar musallat olur.Musa peygamber de dua eder:''Allah'ım şu kurtları ıslah et,sürülere saldırmasınlar'' der.Ertesi gün bir bakar ki vadinin her tarafında kurt leşleri vardır.Hepsi parçalanarak ölmüştür.Peygamberin aklına ettiği dua gelir.Ve Allah'a seslenir:''Rabbim hikmetinden sual olunmaz,ben kurtların ıslah edilmesini istemiştim ama hepsi katledilmiş bu işin hikmetini merak ettim''der.Allah CC.Musa'ya seslenir:''Ey Musa kurdun ıslahı böyle olur!'' selametle kalın...