Alıntı:
Mehmet29 Nickli Üyeden Alıntı
Selamün Aleyküm, başlıkta belirttiğim gibi mürşitsiz.şeyhsiz kendi başımıza 5000-10000 arası düzenli olarak zikir çekmek faydadan çok zarar getiriyormuş diye duydum. Gerçekten böylemi? Nedeni Ne? Sonuçta Allahı Zikrediyorsun. Anlayan Arkadaşlar Varsa Lütfen Cevap Yazabilir mi? Şimdiden Hepinizden Allah Razı Olsun.
|
Kardeşim şöyle izah edeyim.İlk önce Allah'a düşüncelerimizle hayattaki davranışlarımızla kul olalım.Allah kendisini zikretmemizi bize emrediyor.''Bana dua edin,cevap vereyim''''siz bana bir adım gelin ben size 10 adım gelirim''diyor.
Allah'la aranıza başkasını sokmayınız.''Size apaçık bir kitap indirdik,uyarıcılar gönderdik''diyor.Bu Şeyh olayları ayrıntılı ve tartışmalı bir konu.O yüzden değinmiyorum.Kuran ve Peygamber yetmiyor mu ki haşa ALLAH akıl edememiş mi ki insanlar Allah'ı yine insanların eteğinde arıyor?Tövbe haşa!Allah bize yeter gerisi boş.Bizlere düşen gücümüzün yettiğince hem dünyaya hem ahirete hazırlık yapmaktır.Biz gönlü hüzünlü bir Peygamberin ümmetiyiz.Duygularımızı kimselere menfaat malzemesi yaptırmayalım.Selametle kalınız...