Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
cok uzatmiyacagim,tonlrca bir sey yazmaya gerek yok,iman dil ile ikrar kalp ile tastiktir,sirk ise kalp ile tastige gerek olmadan dil ile ikrardir,sende hala şupheler var imanin icine acebalar girerse olaz,iman teslimiyettir,senin soylediklerin hala şirk uzerinedir,once imanini kontrol et....
|
Hocam keşke şirk üzerine olduğumu söylemeden önce Şirk kavramını etraflıca bir düşünseydin
Alıntı:
Fsm Nickli Üyeden Alıntı
Bro 18.000 alemin tek ilahi HZ ALLAH tir suphe duyman seni mahveder kimseye bir sey olmaz sana cok kisa bir konu anlatayim yasanmis .hz ali bir gun namaz kilarken bir kafir geliyo yanina diyorki siz niye bu kadar bosuna ibadet yapiyosunuz bizim gibi rahat yasamiyosunuz .HERKES oldugunde yok olacak diyor . Hz ali diyorki peki diyor ben namaz kiliyom iyilik yapiyorum calsiyorum sizin gibi hirsizlik zina kotuluk yapmiyorum madem yok olacaz hakliysan kimseye bir zararim yok demis . LAKİN EGER BEN HAKLİYSAM VAH Kİ VAH SENİN HALİNE . vede boyle konularla kendini ipe goturursun .
Aynen imas tebrik
|
Reis ben mistik bir olay yaşamadan bu iman meselesi hep böyle terddütde kalacak gibi