Alıntı:
dilekim Nickli Üyeden Alıntı
TEŞEKKÜR EDERİM size öncelikle ben mürşide bağlı değilim çevremdede bilgisi olan yok ,kimden yardım alabilirim.Ankarada yaşıyorum kalakaldım ortada.
|
Selamun aleyküm kardeşim,ortada kaldığın falan yok,Rabbimiz cc var bizim,ondan ala dost,sırdaş,sevgilimi var,elbette yok,öncelikle tam bir ihlas ile istihare yapmanızı öneririm,bundan sonuç alana kadar denemelisiniz,ben mürşidime rüya yoluyla ulaştım,sonrası da geldi,gözümüzün nuru namaz,miracımız olan namazı kazaya dahil bırakmadan kılmaya çalışın,kuran öğrenebilirsiniz,biliyorsanız meal tefsil olarak bütün sürelerin zahir anlamlarını bilmeniz gerekiyor,sonra tabiki siyer ve hadisler ile bilgi dağarcığını çoğaltmanız gerekir,bol bol dua bol bol tevbeyi de unutmuyoruz elbette,yaradan gösterir yolunuzu,itikat inanç ile kişinin alamıcağı yol yoktur,yol da gösterilir size ,siz ne kadar isterseniz fazlası ile verilir size,siz yeterki samimi ve içten olun,unutmayın halka hizmet HAKKA CC hizmettir,yaratılan ne olursa olsun sevgi,hizmet sadakat,tevazu ve hoş görü şuuru ile yaklaşırsanız sınavlarınızı verme şansınız sizler için daha kolay olur ve bol bol la ilahe illallah zikri çekmenizi nacizane tavsiye ederim,vefk tılsım bakım dışında her konuda bana soru sorabilirsiniz,bilgim dahilinde söylerim,adımızı burda tasavvufçuya çıkacak ama önemli değil kardeşim ,kısım kısım da olsa bilgimiz az çok var,zaten bize verilen emanet her şey gibi ilimde ,hep söylerim bizde bir şey yok,ne varsa ALLAHINDIR CC,SELAMETLE...